کروسان ساده

پخت روز نانوایی روبرتو

تاریخچه‌ی کروسان به سال 1683 در زمان محاصره وین توسط ترک‌های عثمانی برمیگردد. گفته‌شده که یک نانوا که یه صورت شبانه‌روزی کار میکرده، با اخطارش به ارتش برای تونل زدن ترک‌ها به داخل شهر، آن را نجات میدهد و به مناسبت این پیروزی شیرینی با شکل هلال ماه  با هدف نشان دادن نماد اسلام ترک‌ها پخت تا وقتی هموطنان اتریشی‌اش کروسان را گاز میزنند به طور نمادین دشمنان خود را ببلعند! ماری آنتوانت با درخواست از نانوایان سلطنتی که غذای مورد علاقه‌ی او را از سرزمین مادری‌اش تکرار کنند، کروسان را در فرانسه رایج کرد. خمیر کروسان در طول زمان سبک‌ترو ظریف‌تر شدو کیپفل (نام اصیل کروسان) به چیزی تبدیل شد که امروزه به آن کروسان میگویند و نمادی از فرهنگ و سنت فرانسوی است.   نانوای روبرتو، با عشق و علاقه‌ی خاصش به کروسان، این محصول را به صورت روزانه با خمیرهزارلایه دست ساز و کره‌ی 82 درصد آماده میکند که نمونه‌ی مشابه کروسان‌های نانوایی‌ها فرانسه در ایران است.

48,000تومان

ناموجود

#بنابردوستی

#basedonfriendship

#WeAreRoberto

آدرس: پاسداران، بوستان دوم، پلاک 4

تلفن: 02126701830

ساعت کار کافه: 9-22:30