نان فوکاچا روز
پخت روز نانوایی روبرتو
نان فوکاچا،یک نان اصیل ایتالیایی ست که اسمش را از کلمهی رومی Panis Focaccias به معنی "نان کورهای" گرفته شده و به این واقعیت اشاره دارد که در زمان رومیان فوکاچای سنتی، روی ذغال پخته میشود. این نان به صورت ساده از آرد و روغن زیتون و نمک و مخمر تولید شده و از آن به عنوان نان کنار دیپهای نمکی و مایع استفاده شده است. (چیزی که اساساً این روزها در بیشتر رستورانهای ایتالیایی در زمان انتظار، سرو میشود.) در زمان گسترش امپراتوری رومیها، نان فوکاچا به فرانسه و اسپانیا وارد شد و محبوبیت این نان در قاره اروپا گسترش پیدا کرد. در نانوایی روبرتو، به صورت دورهای این نان با زیتون، گوجه یا پنیر فتا به همراه رزماری و روغن سیر و زیتون پخته خواهد شد. ( برای اطلاع از تاپینگها با کافه تماس بگیرید)